Kategorier
Skiver

Superlynx | Electric Temple

Oslotrioen fortsetter slik vi kjenner dem fra de to første platene, men samtidig er de ikke redde for å utvide sitt psykedeliske landskap videre ut i drømmeland. Dette er musikk som gjerne blir litt for spacet for meg, men jeg synes Superlynx ror det i land med mye catchy stemning og melodier.

Dark Essence

Oslotrioen fortsetter slik vi kjenner dem fra de to første platene, men samtidig er de ikke redde for å utvide sitt psykedeliske landskap videre ut i drømmeland. Dette er musikk som gjerne blir litt for spacet for meg, men jeg synes Superlynx ror det i land med mye catchy stemning og melodier. Skulle man være i tvil snakker vi doom/psykedelia ala tidlig syttitall. Tittelkuttet er ganske så uptempo etter hvert og det grenser nesten til litt kaotisk. Jeg liker veldig godt «Moonbather» som har veldig leken tromming fra Ole Teigen. «Laws Of Nature» er med sin klimprende gitarspilling hva jeg vil kalle lounge psykedelia. Veldig behagelig. Favoritten min er nok «Then You Move» med piano og mannlig hovedvokal. Jeg tenker med ett på Nick Cave her. Jeg synes Pia Isaksens vokal kan bli litt monoton, men med mannlig vokal kommer det nødvendige avbrekket og balanserer plata. Plata er variert, med likevel ikke sprikende. Men du bør nok ha en viss sans for syttitallet og litt svevende musikk hvis du skal legge ut på reise med Superlynx.

4/6 | Ronny Østli

Utgivelsesdato 16.april 2021