Kategorier
Skiver

Wolfmother | Victorious

Ulvemoren vokter fortsatt hiet sitt, men om hun går seirende ut av det på alle låtene på Victorious er jeg ikke så sikker på. Med sin enkle men sjarmerende stil fortsetter Wolfmother sin vandring i det musikalske terrenget som ble trått opp på den første utgivelsen for rundt ti år siden.

Universal

Ulvemoren vokter fortsatt hiet sitt, men om hun går seirende ut av det på alle låtene på Victorious  er jeg ikke så sikker på. Med sin enkle men sjarmerende stil fortsetter Wolfmother sin vandring i det musikalske terrenget som ble trått opp på den første utgivelsen for rundt ti år siden. Her finnes likevel nok solide låter til at du får retrofølelsen som bandet er blitt kjent for, samt at du for noen små øyeblikk befinner deg lykkelig og drømmende på 70-tallet.

Andrew Stockdale sier i et intervju et annet sted i bladet at ”Victorious” godt kan beskrives som en krysning mellom de to første albumene, og det kan jeg for så vidt være med på.

Men likevel syntes jeg alt i alt at begge de to var et hakk over denne. Jeg er ikke noen stor fan av band som kun har ett fast medlem, men jeg må likevel beundre stå på viljen til aussien.

Er denne utgivelsen noe fansen må ha? Ja, absolutt. Låten ”Pretty Peggy” er en herlighet som er verdt alle pengene alene. Men om Stockdale får noen nye fans er jeg dog usikker på.

4/6 | Freddy Ludvik Larsen

Utgivelsesdato: 19.02.2016