Kategorier
Nyheter Skiver

W.E.T. | Rise Up

W.E.T. skulle egentlig være et engangsprosjekt bestående av folk fra Work Of Art, Eclipse og Talisman, men debuten fra 2008 var såpass vellykket at en oppfølger har lenge lagt i kortene. Og når den endelig kom, tok det cirka fem sekunder før undertegnede lå på knær foran stereoen med stjerner i blikket og et salig siklende smil – og ble værende der i samtlige tolv låter. En instant klassiker!!!

Frontiers

W.E.T. skulle egentlig være et engangsprosjekt bestående av folk fra Work Of Art, Eclipse og Talisman, men debuten fra 2008 var såpass vellykket at en oppfølger har lenge lagt i kortene. Og når den endelig kom, tok det cirka fem sekunder før undertegnede lå på knær foran stereoen med stjerner i blikket og et salig siklende smil – og ble værende der i samtlige tolv låter. En instant klassiker!!! Likte du første, så vil du elske denne! Jeff Scott Soto beviser nok en gang at han er blant sjangerens beste vokalister, og Erik Mårtensson er tydeligvis en utømmelig geysir av tøffe og fengende rockelåter med  muskuløse allsangrefrenger, med tanke på at han det siste halvåret også har lagd samtlige låter både til sin egen nye Eclipse-skive og til Jimi Jamisons soloskive, nesten alle av like høy kvalitet som disse.

Det er dessverre ikke teknisk mulig å gi full pott og sekser til en skive som har et refreng med teksten ‘I’m a bad boy running – out on the streets again!’, men ellers er dette bortimot feilfritt, og allerede en meget sterk utfordrer til Årets Skive 2013. Les intervju med Jeff Scott Soto her!

5,5/6 | Geir Amundsen

Utgivelsesdato 22.februar 2013