Kategorier
Nyheter Skiver

Rikard Sjöblom’s Gungfly | Friendship

Det finnes morsom prog og kjedelig prog i mine ører. Rikard Sjöblom befinner seg i sistnevnte kategori for min del. Joda, det låter pent og pyntelig. Flinke til å spille er også ensemblet hans, men det låter bare så gudsjammerlig kjedelig.

InsideOut

Det finnes morsom prog og kjedelig prog i mine ører. Rikard Sjöblom befinner seg i sistnevnte kategori for min del. Tidligere utgivelser har ikke imponert meg, og det gjør heller ikke “Friendship”. Joda, det låter pent og pyntelig. Flinke til å spille er også ensemblet hans, men det låter bare så gudsjammerlig kjedelig. Jeg formelig kjenner lukta av svette fotformsko og eimen av møllspist cordfløyel. Men mine meninger til side. Han har en trofast fanskare og har høstet mye gode kritikker, og “Friendship” er ikke noe revolusjonerende nytt fra det han har gjort tidligere. Jeg antar at de som liker foregående utgivelser, og/eller tander prog med litt messing også vil like denne. Dette er for å være helt ærlig den delen av prog-verdenen som gir meg minst, og med fare for å ta journalistisk selvmord, funker denne Genesis-hermegåsa dårlig for min del…

2/6 | Pål J Silihagen

Utgivelsesdato 09.november 2018