Kategorier
Nyheter Skiver

Paradise Lost | At The Mill

En av veldig få bra ting med denne pandemien er at band virkelig har tydd til fantasien både for å ha noe å gjøre, og ikke minst anskaffe sårt trengte mynt i kassa. Foreløpig siste band ut er da Paradise Lost.

Nuclear Blast

En av veldig få bra ting med denne pandemien er at band virkelig har tydd til fantasien både for å ha noe å gjøre, og ikke minst anskaffe sårt trengte mynt i kassa. Foreløpig siste band ut er da Paradise Lost som i påvente av å reise ut på turné i anledning fjorårets «Obsidian» bestemte seg for å koble opp greiene og spille en konsertmessig nedstrippet versjon av settet, fullstendig uten staffasje eller polering av lydbildet – og mer eller mindre ueditert. Man hører støyen fra gitarer mellom låtene, og lyden da trommisen legger fra seg stikkene her og der. Dette bidrar til en følelse av å bevitne en øving, noe jeg synes gjør det mer spesielt enn de etterhvert mange påkostede livestreamene vi har blitt godt vant med. 

Setlista består av låter fra omtrent hele karrieren, og jeg vil tro de aller fleste fans vil si seg fornøyde. For min egen del setter jeg ikke så pris på den mer elektropop-perioden, men selv de låtene funker fint i denne settingen. Og at de i tillegg begynner med en av mine gamle favoritter «Widow» og avslutter med den knalle «Darker Thoughts» – forståelig nok valgt som singel med en meget passende musikkvideo til, gjør at dette er en liveutgivelse jeg setter pris på. 

Og ja, «As I Die» er selvfølgelig også med. Og vi har intervju med Nick Holmes her!

4.5/6 | Sven O. Skulbørstad

Utgivelsesdato 16.juli 2021