Kategorier
Skiver

Magick Touch | Cakes & Coffins

Edged Circle

Hadde jeg vært i USA og kjørt cabriolet på et solfylt sted tror jeg dette hadde vært det perfekte soundtracket. Dette er ordentlig koselig hardrock, og det er to inntrykk jeg sitter igjen med etter og ha hørt på denne plata, og det er sommer og åttitallet. Nå er dette Bergenstrioens fjerde plate, så musikalsk trenger jeg neppe gå så veldig beskrivende til verks. Men jeg liker dette mellomsjiktet som er litt for hardt til å være A.O.R og litt for snilt til å kalles heavy metal. Jeg tenker High Spirits, men samtidig også mer klassiske band som Thin Lizzy og Dokken. «Apollyon» er en veldig gitarorientert klassisk hardrock åpning, og absolutt blant platas tøffere spor, med det mener jeg i tempo og hardhet. Den får med seg spor to, «The Judas Cross» med seg i samme beskrivelse før det blir roligere med «When Eating A Wolf». Nå er alle sporene rimelig catchy med mye godt gitararbeide, og skal jeg trekke frem noen favoritter blir det «M.I.N.A.», «Boots» og «Raven».

4/6 | Ronny Østli

Utgivelsesdato 19. mai 2023