Kategorier
Skiver

Ekrom | Uten Nådigst Formildelse

Etter hva jeg forstår har ideen til Ekrom ligget i mange år før Kharon fikk ånden over seg til å spille inn noe musikk. Og han har hatt god tid på seg, for noen musikalske krumspring etter og ha spilt bass på Covenant-skiva «In Times Before Light» kan ikke jeg finne. På denne debuten har han med seg Tex Terror fra Nocturnal Breed på trommer.

Edged Circle

Etter hva jeg forstår har ideen til Ekrom ligget i mange år før Kharon fikk ånden over seg til å spille inn noe musikk. Og han har hatt god tid på seg, for noen musikalske krumspring etter og ha spilt bass på Covenant-skiva «In Times Before Light» kan ikke jeg finne. På denne debuten har han med seg Tex Terror fra Nocturnal Breed på trommer. Og tidlig Covenant kan nok brukes som en referanse, for det er mye midten av nittitallet her, men samtidig så låter det oppdatert og relevant. Jeg synes dette også er en fin beskrivelse av omslaget. Dette er jevne og gode førtito minutter, men tyngre «Black Hearted Ragana» og «I Djevelens Skygge», som jeg synes har mye gammelt trolsk Emperor i seg, utmer seg som mine favoritter.

4,5/6 | Ronny Østli

Utgivelsesdato 06. juni 2023