Kategorier
Nyheter Skiver

Kampfar | Til Klovers Takt

Kampfar er for meg et litt merkelig band. Det er god stemning live, og når en sjekker ut en ny plate er det heller ikke så verst. Utover det er et band jeg helt glemmer. Greit, da er man kanskje ikke blodfan. Likevel var forrige plate, «Ofidians Manifest» en riktig så god skive, som vi til og med følte vi måtte ta en prat med vokalist Dolk om i denne publikasjon.

Indie Recordings

Kampfar er for meg et litt merkelig band. Det er god stemning live, og når en sjekker ut en ny plate er det heller ikke så verst. Utover det er et band jeg helt glemmer. Greit, da er man kanskje ikke blodfan. Likevel var forrige plate, «Ofidians Manifest» en riktig så god skive, som vi til og med følte vi måtte ta en prat med vokalist Dolk om i denne publikasjon. (Les det her!) Sammenlignet med den synes jeg dette er et lite steg tilbake. Altså, når «Lausdans Under Stjernene» åpner skiva er det en tyngde og groove som virkelig gir meg fot. Stemningen er dyster og låta er definitivt på høyde med det beste fra forgjengeren. Neste spor «Urkraft» liker jeg også godt, hvor bassen får mye fokus og det brukes mye tammer. Melodisk er låta også veldig nordisk og tung. «Fandens Trall» starter veldig fett synes jeg, denne er styggere og langt kjappere. Men her starter også problemene. Denne låta må jeg begynne på flere ganger, for tankene flyter mer i hva man skal ha til middag eller om diesel blir billigere i morgen. Dette varer helt til siste låt «Dødens Aperitiff» som er en tyngre og litt annerledes låt igjen. Da våkner jeg. Så konklusjonen denne gang blir at jeg liker Kampfar best som tungt og drivende. For det som er bra her synes jeg er veldig bra.

3,5/6 | Ronny Østli

Utgivelsesdato 11. november