Kategorier
Nyheter Skiver

Find Me | Wings Of Love

Bandprosjektet har det elendige navnet Find Me, skiva heter «Wings Of Love», den er utgitt på det italienske AOR-plateselskapet Frontiers med den allestedsværende svenske produsenten og trommisen Daniel Flores, og musikerne og låtskriverne er den samme gjengen som har bidratt på utallige Frontiersutgivelser med band som Sunstorm, Place Vendome, Issa, W.E.T. og First Signal.

Frontiers

Bandprosjektet har det elendige navnet Find Me, skiva heter «Wings Of Love», den er utgitt på det italienske AOR-plateselskapet Frontiers med den allestedsværende svenske produsenten og trommisen Daniel Flores, og musikerne og låtskriverne er den samme gjengen som har bidratt på utallige Frontiersutgivelser med band som Sunstorm, Place Vendome, Issa, W.E.T. og First Signal. Og med det har du all informasjon du trenger for å gjette deg ganske nøyaktig til hvordan denne skiva låter. Ganske riktig, det er melodiøs og refrengsterk rock ispedt en lighterballade med masse «love» i tekstene, solid marinert i keyboards og krystallklar produksjon. Men liker du denslags, så er denne skiva gull! Vokalisten her en kanadieren Robbie LeBlanc, et nytt bekjentskap for undertegnede, men han er en solid og dreven sanger som har fått låtene spesialtilpasset sin stemme. Skiva åpner med to – tre knallåter før den dabber litt av, men tar seg voldsomt opp på tampen med AOR-perlen «Unbreakable» signert den lettere geniale Erik Mårtensson, og avslutningen «Your Lips» er muligens skivas sterkeste kort.

Karakteren har blitt trukket litt pga noen ordinære låter og en manglende vilje til å ta sjanser og istedet kjøre den tryggeste AOR-stilen, og det er ingenting her du ikke har hørt før. Men skiva er en fryd å høre på for fans av sjangeren. Liker du band som Journey, Giant, W.E.T. og Survivor, bør du definitivt gi Find Me en sjanse.

4/6 | Geir Amundsen

Utgivelsesdato 07.august 2013