Kategorier
Skiver

Ace Frehley | 10.000 Volts

Independent

“ChatGPT – write an Ace Frehley-album please?”. Og svaret tilbake hadde vært farlig nære “10.000 Volts” vil jeg tro. Her er alt så digitalisert og ufarlig at jeg sliter med at min gamle rockehelt – som i tillegg var ikke bare en av de som holdt rockemytene ved live  i sitt gamle virke Kiss, men som også sto for de aller kuleste låtene i starten – egentlig har vært tilstede i det hele tatt under seansen ved skapelsen av “10.000 Volts”. Her er det så mye autotune, trommetriggere og gud-vet-hva at jeg ikke orker å begynne en gang. Jeg orker heller ikke å bruke mer tid på den skjiten her, så for oss gamle Kiss-fans kan vi mye heller ta oss et glass med kaldt gin over gamle klassikere enn å la dette tullballet få noe særlig med spalteplass. Fysj!

1/6 | Sven O. Skulbørstad

Utgivelsesdato 23. februar 2024