Kategorier
Nyheter Skiver

Tygers Of Pan Tang | Ritual

Jeg likte veldig godt britenes selvtitulerte fra tre år tilbake. God gitarorientert hardrock og gode låter. Jeg sliter litt mer denne gangen. Dere har kanskje hørt singelen “White Lines”?

Mighty Music

Jeg likte veldig godt britenes selvtitulerte fra tre år tilbake. God gitarorientert hardrock og gode låter. Jeg sliter litt mer denne gangen. Dere har kanskje hørt singelen “White Lines”? kanskje litt i overkant svulstig og lettfattelig, selv om den fint kan beskrives som gitariorientert hardrock. Det starter ganske friskt med “Worlds Apart”. “Destiny” er litt slappere i fisken, selv om også den for så vidt holder mål. I “Rescue Me” faller jeg litt av, tyngre, men likevel enklere og mer platt. “Av toppene vil jeg trekke frem kjappere “Raise Some Hell” og tunge episke “Sail On”. Mye bra, men ikke helt hva jeg håpet på.

3,5/6 | Ronny Østli

Utgivelsesdato 20.november 2019