Kategorier
Skiver

Tommy´s Rocktrip | Beat Up By Rock n´Roll

Trommisen Tommy Clufetos er en aktiv herremann. Etter å ha voktet trommetronen for både Ozzy og Black Sabbath i en årrekke, har han tatt fatt på oppgaven som groovemeister for The Dead Daisies, etter at Deen Castronovo takket for seg. I tillegg har han tatt steget fram i frontlinja med skiva «Beat Up By Rock N´ Roll» med bandet Tommy´s Rocktrip.

Frontiers

Trommisen Tommy Clufetos er en aktiv herremann. Etter å ha voktet trommetronen for både Ozzy og Black Sabbath i en årrekke, har han tatt fatt på oppgaven som groovemeister for The Dead Daisies, etter at Deen Castronovo takket for seg. I tillegg har han tatt steget fram i frontlinja med skiva «Beat Up By Rock N´ Roll» med bandet Tommy´s Rocktrip. Både bandnavn og platetittel fremstår som treffende nok, når tog- grooven tøffer inn allerede på første stasjon. «Heavy Load» varsler oss om at dette blir ei plate med skitten, breibeint rock n´ roll. En vegg av gitarer treffer deg rett i plexus´en, til tross for at plata er spilt inn live i studio, nærmest uten overdubs. Det er 70-tallsrock med innslag av glam rock hele veien, og det er umulig ikke å få fot av grooven til denne karen. Det er Bonham, det er Lee, det er Moon, det er Ward, det er Rudd, og det er svært!

«You Got The Cash I Got The Flash» skyver også godt ifra, men selv om dette er verket til en trommis, tar trommene aldri overhånd. Clufetos er kjent for ikke å holde igjen live, men her leverer han akkurat passe. Og takk for det!

Hank Schneekluth (si det fem ganger fort uten å trekke pusten) og Nao Nakashima leverer støtt på gitarene, mens Eliot Lorengo plekterbasser med overbevisning. Vokalen presenteres av Eric Dover, med tre låter med Clufetos sjøl bak mikrofonen, og han har igenting å skjemmes over der heller. Mye av vokalen er faktisk råopptak han la som guidelines for Dover, så ærligheten er det ingenting å utsette på.

«Beat Up By Rock N´ Roll» er ei skive som passer for deg som liker å få renset ørene av lyd. Det er bare å skru opp og sette seg ned, gjerne med en kald øl eller ei flaske bourbon. Ikke behøver du å vaske deg først heller, for dette er skittent.

4/6 Jan Egil Øverkil 

Utgivelsesdato 07.mai 2021