Kategorier
Skiver

Thunder | All You Can Eat

For de som allerede er fans av Thunder, er «All You Can Eat» en veritabel godtepose bestående av to live-CDer og en DVD. Alt har sitt utspring i månedene før de ga ut fjorårets «Wonder Days», da bandets altmuligmann Ben Matthews var på sidelinjen pga kreftbehandling.

earMusic

For de som allerede er fans av Thunder, er «All You Can Eat» en veritabel godtepose bestående av to live-CDer og en DVD. Alt har sitt utspring i månedene før de ga ut fjorårets «Wonder Days«, da bandets altmuligmann Ben Matthews var på sidelinjen pga kreftbehandling, og Peter Shoulder, vokalisten fra Thunder-sjef Luke Morleys sideprosjekt The Union, steppet inn som vikar og hevder seg som en særs habil gitarist.

CD1 er live i studio, hvor de kjører igjennom åtte låter fra «Wonder Days», og leker seg dessuten med en del coverlåter av Thin Lizzy, Frankie Miller, Stevie Wonder, The Beatles, Creedence og Free. Løst og ledig, og dette fungerte nok mest som en gjennomkjøring til den fulle konserten du får på CD2, innspilt dagen etter på Brooklyn Bowl i London foran et spesialinvitert publikum av fans og Classic Rock-lesere. (Åtte av de fjorten låtene her fulgte med som gratis-CD med Classic Rock i januar 2015.) Her fikk publikum smakebiter fra den fortsatt uutgitte «Wonder Days», i tillegg til gamle schlägere som «Love Walked In», «Stand Up» og «Dirty Love», i tillegg til tre av coverlåtene fra CD1. Som vanlig gjør bandet en strålende innsats – Thunder er et av Englands beste liveband og gjør rett og slett ikke dårlige konserter, og det er alltid kanonstemning i salen. Og det høres også tydelig her.

På DVDen får du en times høyst fornøyelig dokumentar fra innspillingen av «Wonder Days», i tillegg til solide doser fra begge CDene og fra konserten i Loud Park i Japan i 2015 – totalt 2 timer og 50 minutter. Er du fan, har du forlengst skjønt at denne kan du trygt investere i.

4,5/6 | Geir Amundsen

Utgivelsesdato: 05.02.2016