Kategorier
Skiver

The Rods | Brotherhood of Metal

Noen skiver er litt sånn at du lurer på om det er kult eller bare kleint. Bandet selv anser åpningslåta som en fremtidig klassiker. Den er så lystig og fengende at det blir i overkant for meg. Det samme gjelder «Smoke On The Horizon». Dette her er Manowar og Anvil rørt sammen i en gryte

Steamhammer

Noen skiver er litt sånn at du lurer på om det er kult eller bare kleint. Denne er for meg sånn. Bandet selv anser åpningslåta som en fremtidig klassiker og deres anthem. Den er så lystig og fengende at det blir i overkant for meg. Det samme gjelder «Smoke On The Horizon». Dette her er Manowar og Anvil rørt sammen i en gryte. Samholdet og livstilen i metallen er det gjennomgående temaet og jeg skal være den første til å innrømme jeg på en festival med øl i hånda hadde sunget med på disse refrengene. Så ja, jeg må si at det faktisk er litt kult en del av dette. Blir kanskje en guilty pleasure plate dette her. De litt mer nøytrale, og ikke überhappy «Hell On Earth» og «Evil In Me» er god heavy rock, og jeg faller også for «1982», hvor de synger om gjennombruddet sitt og turneringen med Iron Maiden. DER er det viktig å høre teksten og ikke bare snappe opp alle bandnavn som blir nevnt, slik jeg gjorde første gangen og nærmest brakk meg i kleinhet. Svelger du alt som fremmer metalbroderskapets ånd rått er dette årets skiver, liker du metal med litt mer substans vil jeg anbefale en lytt før du kjøper.

3,5/6 | Ronny Østli

Utgivelsesdato 7.juni 2019