Kategorier
Skiver

Temple Of Baal | Mysterium

Da er vi fremme ved det femte albumet til franske Temple Of Baal. Enkelte franske band blir altfor art-metal og pretensiøse for meg, og Tempel Of Baal beveger seg på grensa. Jeg tror «redningen» ligger i at det er en del death metal i musikken deres.

Agonia

Da er vi fremme ved det femte albumet til franske Temple Of Baal. Enkelte franske band blir altfor art-metal og pretensiøse for meg, og Tempel Of Baal beveger seg på grensa. Jeg tror «redningen» ligger i at det er en del death metal i musikken deres. Jeg får litt Shining-referanser i forhold til produksjonen. Veldig tungt lydbilde, og jeg liker det jeg hører når jeg hører på det. Etter noen dager derimot husker jeg ikke en strofe, annet enn at det er en skive jeg liker, så det mangler jo noe.

3,5/6 | Ronny Østli

Utgivelsesdato: 16.10.2015