Kategorier
Skiver

Sarke | Endo Feight

I forrige intervju med Nocturno Culto her i Norway Rock Magazine, fortalte han at det blir en skive til med Sarke. Hva nå det betyr gjenstår å se, men skulle den åttende skiva bli den siste er det da ikke feil å gi seg på topp.

Soulseller

I forrige intervju med Nocturno Culto her i Norway Rock Magazine, fortalte han at det blir en skive til med Sarke. Hva nå det betyr gjenstår å se, men skulle den åttende skiva bli den siste er det da ikke feil å gi seg på topp. Jeg sa det sist, men må gjenta det denne gangen, dette synes jeg er karrierebeste. Det er variert og ikke lett å sammenfatte alt som skjer i en kort anmeldelse. Noe som i seg selv ikke er revolusjonerende i Sarke sammenheng. «Phantom Recluse» åpner og er groovy og pomopøs med blåsere. «Lost» er en roligere låt, hvor stemmen til Nocturno Cultos nærmest snakkende stemme får meg til å tenke på gammelt Tiamat. Og akkurat det slår meg også i en mer uptempo rocker som «Old Town Sinner», hvor det vokale er røffere.  Også må jeg nevne «I Destroyed The Cosmos», hvor han synger på en måte jeg aldri har hørt ham før. Han synger. Når jeg også har anmeldt Darkthrone i samme nummer er det lett å sammenligne, og jeg synes han synger langt bedre her enn i sitt hovedband. Her er vokalen variert og jeg synes det høres ut som det er lagt mer sjel i den her kontra Darkthrone. Ikke aner jeg om «Macabre Embrace» er en hyllest til gammelt Candlemass, men en seig og god avslutning på plata er det, og en låt som er blant mine favoritter. Den er i hvert fall en fin kontrast til låta før, «In Total Allegiance» som er kjapp old school svart metal. Skiva er som ofte ellers spilt inn i H-10 i Oslo, og låter deilig og klassisk. Åtte fete låter på Sarkes skive nummer åtte.

5/6 | Ronny Østli

Utgivelsesdato 21. juni 2024