Kategorier
Skiver

Reckless Love | InVader

«InVader» er Reckless Love’s fjerde studioalbum. Et album som befester disse finske puddelrockerne som et band som er langt bedre live enn på plate.

AOR Heaven

«InVader» er Reckless Love’s fjerde studioalbum. Et album som befester disse finske puddelrockerne som et band som er langt bedre live enn på plate. Det er ikke lenge siden gutta spilte i Oslo, til et langt høyere terningkast, og beviste at de fortsatt leverer varene på scenen. Reckless Love har vært et guilty pleasure-band for undertegnede, men denne skiva er dessverre mer guilty enn pleasure.

Høydepunktene på skiva er de to første singlene «Keep It Up All Night» og «Monster», samt «Hands», som er særs lett å synge med på. For all del, gutta kan lage catchy låter, men det er altfor lite rock’n’roll over dette albumet. Jeg vil heller kalle det puddelpop, med tyggisgenerasjonen som målgruppe.

Låter å styre unna er «Child Of The Sun», som fint kunne vært bidrag på neste «Hits For Kids» hvis det ikke var for at de synger om «sex on the beach», og låta «Pretty Boy Swagger»; hvis ikke tittelen har skremt deg bort, så gjør nok antydningene til dubsteps det. «Scandinavian Girls» er et platt frieri til skandinaviske jenter, som får meg til å lure på om de egentlig har fått med seg at Finland ikke er en del av Skandinavia. Her prøver de muligens å gå i David Lee Roth’s fotspor. Andre sko de prøver å fylle er selvfølgelig Def Leppard sine, men låta «Rock It», som er påfallende inspirert av leopardenes «Rocket».

Attpåtil har de jaggu knabbet coveret til Seigmens «Enola».

3/6 | Marianne Lauritzen

Utgivelsesdato: 11.03.2016