Kategorier
Retro

Pantera | History Of Hostility

Pantera fikk en brå slutt etter drapet på Darrell Abbott i ‘04, men noen synes det tydeligvis betimelig å gi ut en slags oppsummering akkurat nå, av en eller annen grunn.

Rhino

Pantera fikk en brå slutt etter drapet på Darrell Abbott i ‘04, men noen synes det tydeligvis betimelig å gi ut en slags oppsummering akkurat nå, av en eller annen grunn. Ni spor på en enkel disk gir ikke store rommet for annet enn de mest kjente låtene, og forholdet platene imellom er det ‘riktige’; 2-3-2-1-1.

Bandets fire første skiver er såklart fremdeles ikke-eksisterende i den offisielle Pantera-verdenen, noe som stadig gjør bildet ufullstendig. Ellers finnes det intet hefte med info eller noe som helst spesielt, annet enn at “Cemetery Gates” har vært under kniven, med på kjøpet – i den grad ‘kjøpet’ er det rette ordet å bruke i vår tid. Kan vel også hende at Anselmos ustoppelige dusteytringer vil dempe salgpresset enda et hakk eller to.

Uansett; om du ikke kjenner stort til dem, er dette så absolutt det ‘rette’ stedet å starte, misforstå meg helt korrekt – en feit samling låter av et av metallens store giganter er dette såvisst. Utgivelsen som sådan føles bare litt overflødig, når det ikke bys på mer enn det gjør.

Wilfred Fruke

Utgivelsesdato: 30.10.2015