Kategorier
Skiver

One Desire | One Desire

Dette er en godbit for de av dere som er dypt inne i obskur 80-talls AOR med svulstige keyboards – hvis du får stjerner i øynene når noen nevner kultband som Giuffria eller White Sister, så vil du antagelig gå av skaftet når du får høre åpningssporene «Hurt» og «Apologize» fra de finske debutantene One Desire.

Frontiers

Dette er en godbit for de av dere som er dypt inne i obskur 80-talls AOR med svulstige keyboards – hvis du får stjerner i øynene når noen nevner kultband som Giuffria eller White Sister, så vil du antagelig gå av skaftet når du får høre åpningssporene «Hurt» og «Apologize» fra de finske debutantene One Desire. Bandet oppgir også Journey, Toto og Def Leppard som sine største inspirasjonskilder, og da skal de være ganske nøyaktig plassert i det musikalske landskapet.

Hvis du ikke synes dette høres lovende ut, kan du bare styre langt unna, for hvis du hater/elsker en av låtene på skiva, samme hvilken, så vil du garantert hate/elske de andre ni låtene også. Her er det store allsangrefrenger hele veien, med oppkjeftige keyboards som dominerer lydbildet, selv om gitarsoloene selvsagt aldri er langt unna. De brysker seg litt i tøffe «Love Injection» og skivas hardrocklåt «Buried Alive», men innertieren deres er den svære AOR-balladen «This Is Where The Heartbreak Begins» som er skapt for lightere og veivende armer.

One Desire har sin helt eksakt definerte målgruppe, og disse få bør elske denne skiva. Så spørs det om målgruppa kjenner sin besøkelsestid og er interessert i å høre ny 80-tallsmusikk.

4,5/6 | Geir Amundsen

Utgivelsesdato: 24.03.2017