Kategorier
Nyheter Skiver

Ne Obliviscaris | Urn

Huff, dette er en sånn skive jeg hører er original, vel utført og burde hatt bedre karakter. Vi snakker progressiv ekstremmetal. Tim Charles er fiolinist i tillegg til å stå for renvokalen, og fiolin er et like viktig som andre tradisjonelle instrumenter innen metal hos disse fem herrene. Den brukes på ekstreme partier så vel som på rolige akustiske partier. Her finnes også growling og brutal moderne metal.

Season Of Mist

Huff, dette er en sånn skive jeg hører er original, vel utført og burde hatt bedre karakter. Vi snakker progressiv ekstremmetal. Tim Charles er fiolinist i tillegg til å stå for renvokalen, og fiolin er et like viktig som andre tradisjonelle instrumenter innen metal hos disse fem herrene. Den brukes på ekstreme partier så vel som på rolige akustiske partier. Her finnes også growling og brutal moderne metal.

Selvfølgelig er dette et album som krever tid, jeg skjønner det, men problemet mitt er at jeg har satt på skive ganske mange ganger. Jeg kommer ofte ikke så langt før jeg må begynne på nytt for å høre etter nok en gang. Dette er nemlig en sånn plate som du prøver å konsentrere deg for å høre på og etter et par minutter er tankene et helt annet sted og du husker ingenting av hva du har hørt. Dette skjer hver gang.

Der tankene tar meg tilbake til musikken er på spor tre, «Intra Venus». Der slår det meg at jeg hører et veldig stemningsfullt riff og låta er ganske diggbar. Ellers så er det da et og annet ellers også på dette tredje albumet til Ne Obliviscaris, men alt i alt blir dette altfor progressivt for meg.

2,5/6 | Ronny Østli

Utgivelsesdato: 03.11.2017