Kategorier
Skiver

Kee Marcello | Scaling Up

Kee, eller Kjell – hans langt mindre rocka alter ego, trenger å vise verden at han fortsatt kan spille gitar, og det kan han så absolutt. Låtskrivertalentet og vokalen derimot står det verre til med. 12 låter fordelt på cirka 45 minutter utelukkende bestående av gitarsolo ispedd litt rockelåter av veldig ymse kvalitet er så hinsides uinteressant for meg så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal ta tak i rukleverket.

Frontiers Music

Kee, eller Kjell – hans langt mindre rocka alter ego, trenger å vise verden at han fortsatt kan spille gitar, og det kan han så absolutt. Låtskrivertalentet og vokalen derimot står det verre til med. 12 låter fordelt på cirka 45 minutter utelukkende bestående av gitarsolo ispedd litt rockelåter av veldig ymse kvalitet er så hinsides uinteressant for meg så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal ta tak i rukleverket.

Tekstene kanskje? Vel, han går ifra et forhold med hodet hevet i «Don’t Miss You Much», savnet henne visst likevel i «Don’t Know How To Love No More», men ikke uten utførelse av visse obskøne handlinger i gjengjeld som nevnes i «Blow By Blow». Du er snart 60 år gammel, Kjell – det der blir bare ekkelt.

Jeg kommer til å la denne forbli i dyngeavdelingen min, men er du derimot en av de som fortsatt blir klam i hakket av vasse gitarsoloer, for dem er det mange av her – det skal sies, men ikke er så nøye på resten av innholdet er det bare å kjøre på. Tryggeste kjøpet du kan gjøre i 2016.

1/6 | Sven O. Skulbørstad

Utgivelsesdato 14.10.2016