Kategorier
Skiver

Juliette Lewis | Future Deep

Nei, nei og atter nei Juliette…! Den første skuffelsen du har gitt meg noensinne er herved et faktum. Fra å være en av mine all time favorittskuespillere (noe du for all del fortsatt er, ikke misforstå) til å gi meg knallegull rock med først The Licks og ikke minst den smått brilliante soloskiva «Terra Incognita» gjør at du innehar en helt spesiell plass i hjertet mitt.

Selvfinansiert

Nei, nei og atter nei Juliette…! Den første skuffelsen du har gitt meg noensinne er herved et faktum. Fra å være en av mine all time favorittskuespillere (noe du for all del fortsatt er, ikke misforstå) til å gi meg knallegull rock med først The Licks og ikke minst den smått brilliante soloskiva «Terra Incognita» gjør at du innehar en helt spesiell plass i hjertet mitt. Det begynner dog å bli en stund siden sist du ga meg ny musikk, så derfor var det med stor glede jeg så at du hadde samlet sammen The Licks igjen for å gi ut nytt materiale i år.

Således gikk det da ikke uten at vi helt har fått greie på hvorfor, men jeg mistenker sterkt at låtene på «Future Down» opprinnelig var tiltenkt The Licks og ville nok samtidig fått seg et solid løft med litt råere tapning. For her har det meste av attitude seilt av gårde, og vi sitter igjen med et knippe helt OK låter som ligger langt under standarden hun har satt for seg selv både i bandsetting og som soloartist. Av seks spor teller jeg fire OK+ og to OK- for å være nøyaktig, og hadde det stått et hvilket som helst annet Hollywood-navn på utgivelsen ville terningkastet ha landet på en betydelig høyere sluttsum – men jeg vet at hun har langt mer inne enn hva som presenteres her.

Men fortvil ikke Juliette, dette er bare en liten hump på veien – og sånne blir det flere av i løpet av et langt liv sammen. Dette går over, og jeg setter min lit til at denne EPen (som tross alt er en helt grei utgivelse, det er bare så innmari skuffende at det står navnet ditt på den) er rask som du måtte bli kvitt så du gir oss gull neste gang. Jeg trekker et halvt poeng av midt på treet-karakteren på grunn av nedturen, men du får den jammen tilbake igjen bare fordi du er deg.

Mvh. Din Største Fan.

3/6 | Sven O. Skulbørstad

Utgivelsesdato: 11.11.2016