Kategorier
Skiver

Green Jelly | Garbage Band Kids

Når jeg var rundt 14-15 så jeg «Three Little Pigs» på MTV og synes det var den absolutt kuleste låta med den morsomste videoen noensinne. Så morsom at jeg gikk til innkjøp av CDen, hvilket er penger jeg aldri får igjen da humoren ikke var spesielt levedyktig utover tiden hitlåta varte.

Cleopatra Records

Når jeg var rundt 14-15 så jeg «Three Little Pigs» på MTV og synes det var den absolutt kuleste låta med den morsomste videoen noensinne. Så morsom at jeg gikk til innkjøp av CDen, hvilket er penger jeg aldri får igjen da humoren ikke var spesielt levedyktig utover tiden hitlåta varte. Så da årets rykende ferske ramlet inn i mailboksen gledet jeg meg faktisk til å høre litt god Green Jelly igjen. Så jeg la merke til avspillingstiden på nesten en time, deretter hørte jeg åpningssporet før jeg da bet meg merke i at de forsyne meg har spilt inn en helt ny versjon av nettopp «Three Little Pigs». Dette er morsomt for kun veldig spesielt interesserte, griselåta fungerte aller best på første halvdel av nittitallet, 57 minutter med dette bandet er alt for lenge. Orker ikke gå inn på resten, men høres dette forlokkende ut – værsågod. Og da skal det nevnes at jeg fortsatt synes originalen med tilhørende video er morsom.

2/6 | Sven O. Skulbørstad

Utgivelsesdato 11.juni 2021