Kategorier
Skiver

Furyon | Lost Salvation

Furyon er et forholdsvis nytt og ungt band fra Brighton, og andreskiva “Lost Salvation” lover absolutt bra for fremtiden. Bandet er tuftet på klassisk tung heavy metal, og jeg tipper de har både en og to Soundgarden- og Alice In Chains-skiver i CD-hylla si ved siden av den komplette Sabbath-samlinga.

Dream Records

Furyon er et forholdsvis nytt og ungt band fra Brighton, og  andreskiva “Lost Salvation” lover absolutt bra for fremtiden. Bandet er tuftet på klassisk tung heavy metal, og jeg tipper de har både en og to Soundgarden- og Alice In Chains-skiver i CD-hylla si ved siden av den komplette Sabbath-samlinga. Det er forholdsvis enkel, tung hardrock fremført av to gitarer, bass, trommer og vokal, men de glemmer ikke melodiene heller. Glimrende produksjon med et tydelig lydbilde med trøkk. Høydepunkt er åpningslåta “All I Have”, singelen “These Four Walls” og steintøffe “Resurrect Me”, mens avsluttende “Wiseman” er fullt metalkjør. Ti låter på 42 minutter gjør at man ikke rekker å bli lei før skiva er over.

Furyon er på ingen måte noe revolusjonerende band, men et høyst fornøyelig nytt bekjentskap som jeg mer enn gjerne ser på en scene i løpet av året.  

4/6 | Geir Amundsen 

Utgivelsesdato: 23. februar 2015