Kategorier
Skiver

Freedom Call | M.E.T.A.L.

Jeg har gjentatte ganger omtalt Freedom Call som et av verdens dårligste band. Dette er ikke nødvendigvis fordi musikken er så ekstremt dårlig, den er bare så innmari kalkulert og uinspirert. Det kan sikkert lages en egen Freedom Call-app, for å komme opp med nye sanger. Så uoriginalt er det.

Steamhammer

Jeg har gjentatte ganger omtalt Freedom Call som et av verdens dårligste band. Dette er ikke nødvendigvis fordi musikken er så ekstremt dårlig, den er bare så innmari kalkulert og uinspirert. Det kan sikkert lages en egen Freedom Call-app, for å komme opp med nye sanger. Så uoriginalt er det. Men la meg legge mine fordommer til side og nok en gang gi dem en sjangs, noe Redaktør Larzen nok unner meg… (-Alltid, kjære. Red.anm.) Med platetittelen «M.E.T.A.L.» settes allerede mine fordommer på prøve. Jeg kommer til låt nummer to, «Spirit of Daedalus» før fjernkontrollen settes på prøve. En slik pervers forguding av Kai Hansen er hard kost for en mørk sjel. De tyske frihetskallerne klarer å ta durhelvete til nye høyder. Tittelkuttet er i beste fall komisk. Den ville blitt komplett med Chris Bolthendahl på vokal. Kanskje de kan gjøre en duett en gang i fremtiden? Vi krysser fingrene. Piratsangen «Sail Away» og «Sole Survivor», med forfriskende trekkspill er for meg det eneste som er hørbart på årets dusinverk. Ellers er dette en lidelse. Er du umettelig på gladmetall er dette sikkert midt i blinken. Jeg er så visst ikke riktig mann til å fraråde deg. Gi meg moll! Nå!

2/6 | Stig Rune Robertsen

Utgivelsesdato 23.august 2019