Kategorier
Skiver

Find Me | Dark Angel

Musikalsk er dette pur 80-tallsinspirert fengende og refrengbasert AOR/poprock i stil med Loverboy eller Journey – eller Robin Beck, for den saks skyld – med massiv vokal og bøttevis av tangenter.

Frontiers

Bandet med det elendige navnet Find Me er nok et av det italienske plateselskapet Frontiers fabrikerte samarbeidsprosjekter, og her har de koblet den kanadiske vokalisten Robbie LaBlanc med den svenske produsenten/trommisen/keyboardisten Daniel Flores, med hjelp på komponeringen fra Frontiers’ husguru Alessandro DelVecchio, Mark Mangold og de allestedsværende brødrene Tom & James Martin, kjent fra Vega. Og resultatet er denne gangen bedre enn debuten fra 2013. Det er særs keyboarddrevet, men gitarene er også høyst tilstedeværende, signert den eminente Philip Lindstrand.

Musikalsk er dette pur 80-tallsinspirert fengende og refrengbasert AOR/poprock i stil med Loverboy eller Journey – eller Robin Beck, for den saks skyld – med massiv vokal og bøttevis av tangenter. Pluss på litt Toto, Work Of Art og Giant, så vet du hva du kan forvente av Find Me’s andreskive. Brorparten av låtene er up-tempo, positive allsanglåter med svære arenarefrenger, ispedt et par ballader. Produksjonen er krystallklar, Robbie LaBlanc ville vært et verdensnavn om han hadde debutert vokalt for tredve år siden, kort fortalt er alt ved denne skiva er knallsterkt håndverk. Det er antagelig for kraftig sukret for de fleste av NRMs lesere, men liker du referansepunktene nevnt over, så er «Dark Angel» absolutt verdt en investering. Hvis ikke, styr unna!

4/6 | Geir Amundsen

Utgivelsesdato: 04.12.2015