Kategorier
Skiver

Danzig | Danzig sings Elvis

Hva skjedde her, Glenn? Dette er jo virkelig ikke bra! Stemmen hans har ikke lenger de kvaliteter den en gang hadde. Første gang jeg hørte rykter om at Danzig planla en hel plate med Elvis covre, tror jeg må være nesten 20 år siden.

Cleopatra Records

Hva skjedde her, Glenn? Dette er jo virkelig ikke bra! Stemmen hans har ikke lenger de kvaliteter den en gang hadde. Første gang jeg hørte rykter om at Danzig planla en hel plate med Elvis covre, tror jeg må være nesten 20 år siden. Kanskje han burde ha gjort det da, altså for 20 år siden, da stemmen hans faktisk kunne være litt elvisete. Dette er jo bare flaut. Det høres ut som det er tatt opp på en kassettspiller og mikset av en som har en overdreven hang til romklang. Hvis jeg ønsker meg Elvis-klingende musikk med Danzig på vokal, finner jeg heller fram “How the Gods Kill” og nyter stemmen fra 1992.

2/6 | Ingar Høgstedt

Utgivelsesdato 24.april 2020