Kategorier
Skiver

Cult Member | Infinite Death

Dette var jammen friske saker. Her har vi fire debutanter fra Tromsø som serverer crossover/thrash. Suicidal Tendencies og Municipal Waste oppgis som referanser og det er ikke feil det. Jeg aner debutene til Slayer og Metallica muligens også er blitt spilt i oppveksten til kvartetten.

Loyal Blood

Dette var jammen friske saker. Her har vi fire debutanter fra Tromsø som serverer crossover/thrash. Suicidal Tendencies og Municipal Waste oppgis som referanser og det er ikke feil det. Jeg aner debutene til Slayer og Metallica muligens også er blitt spilt i oppveksten til kvartetten. Gutta legger ikke skjul på harryfaktoren, men jeg synes det balanseres fint, og er rimelig langt unna hva jeg vil anse som et humorband. Derimot underbygger det gi faen holdningen som så ofte kan savne. Nå synes jeg dette er rimelig jevnt og intenst, selv om det varieres mellom øs og tyngre mer groovy partier. Det er ikke sånn at det er mange enkeltlåter som utmerker seg, men jeg vil trekke frem «Concrete Defeat» og «Skull Cracker» som favoritter. Det er noe deilig 1987 crossover over akkurat disse. Jeg sliter litt med gitarlyden, som jeg synes låter litt hjemmestudio og litt ullen kontra resten av instrumentene. Men klassisk låter det så absolutt, og det blir egentlig litt flisespikeri.

4/6 | Ronny Østli

Utgivelsesdato 14. oktober 2022