Kategorier
Skiver

Cloudscape | Voice Of Reason

4 år er gått siden svenskenes forrige album og 12 år siden debuten, som er forrige gang jeg hørte dem. Stilen er fortsatt prog metal. Det er veldig tung produksjon, som gjør at bandet tidvis høres mer power ut enn prog.

Dead End Exit

4 år er gått siden svenskenes forrige album og 12 år siden debuten, som er forrige gang jeg hørte dem. Stilen er fortsatt prog metal. Det er veldig tung produksjon, som gjør at bandet tidvis høres mer power ut enn prog. Velspilt og godt produsert som ofte slike band er, og låtene er gode og varierte. Likevel sliter jeg, for selv om alt ligger til rette, så blir det kun greit nok for meg. Det mangler det lille ekstra, og jeg er redd dette blir en fort glemt skive.

3,5/6 | Ronny Østli

Utgivelsesdato: 08.01.2016