Kategorier
Skiver

Black Tusk | Pillars Of Ash

En av fjorårets største pinligheter fant sted under Black Tusks konsert i Austin i september. «You’re from Norway? We play there all the time!» «Yeah…eh…eh?” Så spør min venn Tony: “Do they?”, og jeg svarer: “I don’t know”.

Relapse

En av fjorårets største pinligheter fant sted under Black Tusks konsert i Austin i september. «You’re from Norway? We play there all the time!» «Yeah…eh…eh?” Så spør min venn Tony: “Do they?”, og jeg svarer: “I don’t know”. Jaja, konserten var bra den, og det samme er nye skiva. Fet, skitten sludge’n’roll også denne gangen. Eller swamp metal, som bandet selv kaller det. Nå synes jeg «Tend No Wounds», EPen fra 2013, var så fet at jeg ikke synes bandet har klart å matche den denne gangen, men samtdig sparker det så deilig at det for det meste veier opp for litt svakere låter. Bassist og vokalist Jonathan Athon døde i en motorsykkelulykke i 2014, men han rakk heldigvis å ferdigstille denne skiva før sin bortgang.

4/6 | Ronny Østli

Utgivelsesdato: 29.01.2016