Kategorier
Nyheter Skiver

Black Star Riders | Wrong Side Of Paradise

Ricky Warwick og hans kompanjonger er ute og rir igjen. Resepten er som på de foregående skivene klassisk hard rock med sterke Thin Lizzy-vibber. Et stort skår i gleden er at Scott Gorham ikke er med lenger, hvilket kanskje skulle tilsi at dette blir fullstendig uinteressant. Heldigvis funker Black Star Riders også uten Gorham selv om han definitivt savnes

Earache Records

Ricky Warwick og hans kompanjonger er ute og rir igjen. Resepten er som på de foregående skivene klassisk hard rock med sterke Thin Lizzy-vibber. Et stort skår i gleden er at Scott Gorham ikke er med lenger, hvilket kanskje skulle tilsi at dette blir fullstendig uinteressant. Heldigvis funker Black Star Riders også uten Gorham, selv om han definitivt savnes. Som en liten trøst skal han etter sigende være med som gitarist på den forestående turneen, ihvertfall på de britiske øyene. Men som sagt så låter “Wrong Side of Paradise” overraskende bra og forfriskende. Warwick kjører stort sett på med det remmer og tøyler kan holde, men skivas kanskje sterkeste spor er en liten lekkerbisken av en litt neddempet låt, nemlig “Riding Out the Storm”. En utrolig fengende låt som virkelig utmerker seg.

Verdt å nevne er også coverlåta “Crazy Horses” som Black Star Riders har tilført litt hår på ballene. Det finnes en rekke coverversjoner av The Osmonds-klassikeren, hvorav denne i mine ører virkelig er en av de bedre. Selv om ikke alle låtene er like spennende her så er det faktisk ingen stinkere. Produksjonen er det heller ingenting å utsette på, og Jay Ruston har nok en gang gjort en strålende jobb bak spakene. Det låter autentisk klassisk hard rock uten altfor mye kunstig tilsetningsstoffer.  “Wrong Side of Paradise” holder jevnt over veldig høy kvalitet og Ricky Warwick & Co. har utvilsomt fortsatt krutt i pistolene. 

4/6 | Pål J. Silihagen

Utgivelsesdato 20. januar 2023