Kategorier
Skiver

Tyler Bryant & The Shakedown | The Wayside

Dette liker jeg. Endelig kan jeg bruke utrykket heavy rock. Kanskje ikke på samme måten som i 82, men tung rock er dette definitivt. Riktignok omtales kvartetten fra Nashville som rootsinspirert rock and roll, men jeg tenker mer på det tunge lydbildet til Kings X fremfor roots når jeg hører dette.

Spinefarm

Dette liker jeg. Endelig kan jeg bruke utrykket heavy rock. Kanskje ikke på samme måten som i 82, men tung rock er dette definitivt. Riktignok omtales kvartetten fra Nashville som rootsinspirert rock and roll, men jeg tenker mer på det tunge lydbildet til Kings X fremfor roots når jeg hører dette. Denne EPen inneholder også et par ganske rolige spor, og alle låtene er av god kvalitet. Jeg vil gjerne høre om bandet leverer like god kvalitet over et helt album før jeg begynner å leke med flere øyne på terningen, men jeg er klar og har trua.

4/6 | Ronny Østli

Utgivelsesdato: 13.11.2015