Kategorier
Skiver

The Moth Gatherer | The Earth Is The Sky

Det skulle ikke forundre meg om disse svenskene har en tidlig skive med sine landsmenn Cult Of Luna i samlingen. Denne plata er kanskje den mest melankolske og stemningsfulle jeg har hørt innen denne sludge metal/post rock sjangeren og jeg finner denne skiva veldig bra.

Agonia

Det skulle ikke forundre meg om disse svenskene har en tidlig skive med sine landsmenn Cult Of Luna i samlingen. Denne plata er kanskje den mest melankolske og stemningsfulle jeg har hørt innen denne sludge metal/post rock sjangeren og jeg finner denne skiva veldig bra. Enkelte spor blir langdryge, men det skyldes nok mer at det ikke er like stemningsfullt som sporet før. Har du sans for Neurosis, Isis og de allerede nevnte svensker kan «The Earth Is The Sky» være verdt en lytt.

4,5/6 | Ronny Østli

Utgivelsesdato: 11.12.2015