Kategorier
Nyheter Skiver

Syden | This Night Will Kill Us All (EP)

Dette var en gjeng jeg hadde litt forventninger til etter å ha fått med meg hypen rundt de den siste tiden. Lever de opp til den tro? 

Big Day Records

Dette var en gjeng jeg hadde litt forventninger til etter å ha fått med meg hypen rundt de den siste tiden. Lever de opp til den tro?

De begynner bra med en fet start i «Mozambique», men tidlig hører jeg en voldsom hang til Turbonegro som varer EPen ut og dessverre ødelegger mye for meg. For eksempel «Got Nothing» som jeg lurer på om faktisk er en Turbolåt. Ellers finnes det for all del noe bra her og, som hovedriffet på allerede nevnte låt og seigpartiet til «Light In You» som gir en fin brytning til hele utgivelsen og en pause i all turbonegeriet ellers. Mer sånt! «Les Pop Misérables» skal ha mye ros for tittelen alene, ellers er det litt vel Turbo det og IMO.

En ting som for meg alltid kommer til å trumfe talent, ren dyktighet eller hva som helst er egenart og originalitet. Jeg tviler ikke på at Syden besitter bøttevis med talent og dyktighet, men originaliteten bør de nok jobbe litt mer med.

2,5/6 | Sven O. Skulbørstad

Utgivelsesdato: 06.04.2018