Kategorier
Skiver

Spectral Lore | Gnosis

Denne EPen klarte jeg kun å høre på én gang, men jeg hørte hele, altså. Det er 49 og et halvt minutt jeg aldri får igjen. Jeg kan like avantgarde-metal og ambient, jeg, så lenge det har en viss stemning. Mulig det finnes her, men det nådde ikke frem hos meg. Ikke hjelper det at det hele er instrumentalt, heller.

I, Voidhanger

Denne EPen klarte jeg kun å høre på én gang, men jeg hørte hele, altså. Det er 49 og et halvt minutt jeg aldri får igjen. Jeg kan like avantgarde-metal og ambient, jeg, så lenge det har en viss stemning. Mulig det finnes her, men det nådde ikke frem hos meg. Ikke hjelper det at det hele er instrumentalt, heller. Det som trekker dette opp litt fra gjørma er låta «A God Made Of Flesh And Consciousness», som har litt folkeaktig toner i seg.

2/6 | Ronny Østli

Utgivelsesdato: 18.12.2015