Kategorier
Nyheter

Roxxcalibur | Gems Of The NWOBHM

Limb Music

Noen synes å aldri bli ferdige med The Now Quite So Arcaic Wave Of British Heavy Metal, men få er like ærlige på opphenget som gjengen med det absolutt fantastiske navnet Roxxcalibur. For tredje gang har de gravd i obskuriteter, hvorav den mest kjente er en i seg sjøl obskur låt med Budgie, fra bølgen og spilt inn disse på nytt. Det første som slår meg er at det som regel er en grunn til at slike obskuriteter gjerne forblir nettopp det, og videre at jeg ikke liker bandet spesielt godt, særlig vokalen blir for puslete. Det spilles dog både adekvat og genuint, og bandet treffer sin nisje med god margin. Problemet er bare at det er svært, svært få utafor denne lille, trange menigheten som kan få noe ut av dette her. Jeg gjør det ikke, og jeg regner meg sjøl generelt sett som brukbart oppegående hva rockens historie angår.

2/6 | Wilfred Fruke

Utgivelsesdato: 22.01.2016