Kategorier
Nyheter

Ronny Pøbels Julekalender

Det skjer antageligvis noe historisk i landet i desember; Norges ubestridte pønkekonge Ronny Pøbel har nemlig laget noe så sjeldent som en julepunk-kalender der han og bandet slipper én låt på dine valgte strømmetjenester pr. dag frem til jul.

Det skjer antageligvis noe historisk i landet i desember; Norges ubestridte pønkekonge Ronny Pøbel har nemlig laget noe så sjeldent som en julepunk-kalender der han og bandet slipper én låt på dine valgte strømmetjenester pr. dag frem til jul. Dette er noe som høyst sannsynlig aldri er blitt gjort før, og ettersom vi setter originalitet meget høyt i Norway Rock applauderer vi idéen og ser frem i mot å ta imot jula på Ronny Pøbels måte. Her er hva bandet selv sier om saken:

Ronny Pøbel er et band med lange juletradisjoner. Allerede på bandets andre skive, «Raseri» fra 2009, ble det inkludert 2 julelåter og dette er en tradisjon Ronny har holdt gående med flere singler, i tillegg til juleplata Kong Vinter fra 2014. Til sammen teller Ronny Pøbel’s bidrag til jula så langt hele 12 egenkomponerte låter. 

Det er derfor med den største selvfølgelighet at Norges Julekonger #1 skal påta seg verdens største musikalske juleprosjekt og skrive 24 nye låter til en egen julekalender; «Julestjerner,» kommer på dobbel vinyl (rød+gull vinyl i beste juletradisjon), samt på CD, ved inngangen av adventstiden. Digitalt slippes en sang pr. dag, som en musikalsk adventskalender, i perioden 1.12 til 24.12 2019. Vinyl og CD har en bonuslåt som ikke kommer på digitale platformer.

 Ronny Pøbel har med dette 37 egenkomponerte julesanger totalt, og representanter for bandet er i kontakt med Guinness Rekordbok for å befeste deres posisjon som det bandet som gjennom tidene har skrevet flest julelåter. 

Tekst: Sven O Skulbørstad