Kategorier
Skiver

Mourning Beloveth | Rust & Bone

Fem funeral doom-spor på 37,5 minutter? De mest fanatiske seigdoomerne får vel nesten puls av sånne kvikkheter. Hvis jeg sier at sporene «Rust» og «Bone» er to korte snutter på mellom ett minutt og to, står vi igjen med tre låter.

Van

Fem funeral doom-spor på 37,5 minutter? De mest fanatiske seigdoomerne får vel nesten puls av sånne kvikkheter. Hvis jeg sier at sporene «Rust» og «Bone» er to korte snutter på mellom ett minutt og to, står vi igjen med tre låter. Det jeg har likt på skivene jeg har hørt av irene tidligere (og det er ikke alle) er det skitne lydbildet. Denne gangen låter det mer polert, men låtene er desto mer melodiske og dystre. Det veksles som vanlig mellom ren vokal og growlings, så jeg vil ikke påstå bandet låter spesielt mye snillere. Kanskje med unntak av siste låta, «A Terrible Beauty Is Born», som i grunn er veldig irsk. Tenk dere en Primoridal-låt i en tredjedels tempo. Alt i alt vil jeg si at skal det være funeral doom, er ikke dette altfor langt unna fasiten på hva jeg liker.

4,5/6 | Ronny Østli

Utgivelsesdato: 05.02.2016