Kategorier
Nyheter Skiver

In Flames | Battles

In Flames ja, tror det må være tre eller fire skiver siden sist jeg hørte dem. Og da er det trist å meddele at verden har stått stille. Det eneste jeg noterer er at refrengene er enda snillere med veldig nedtonet cleanvokal, mens versene fortsatt er av den sinte moderne varianten.

Nuclear Blast

In Flames ja, tror det må være tre eller fire skiver siden sist jeg hørte dem. Og da er det trist å meddele at verden har stått stille. Det eneste jeg noterer er at refrengene er enda snillere med veldig nedtonet cleanvokal, mens versene fortsatt er av den sinte moderne varianten.

Selvsagt er det catchy, men noen skikkelige schlägere finner jeg ikke her. Du står opp om morgenen, går på jobben og laster dine daglige tonn med fisk i kasser. Samme hver dag. Kanskje ikke særlig kreativt, men det gir penger til smør på brødskiva. Akkurat sånn tenkte jeg det må være å spille i In Flames da jeg satte på skiva. Og når i tillegg Björn Gelotte beskriver singelen «The End» som nok en rett frem In Flames-låt, får jeg inntrykk av at inspirasjonen ikke akkurat boblet over da et nytt album skulle skrives.

Det at svenskene oppfant sjangeren, og er ute med sitt tolvte album og sånn sett kan gjøre hva de vil, er ikke nok til å høste trøstepoeng av meg.

2/6 | Ronny Østli

Utgivelsesdato: 11.11.2016