Kategorier
Skiver

Esben And The Witch | Older Terrors

Jeg leser mye positiv omtale av Esben And The Witch, men er veldig usikker på om det er det samme bandet jeg nå har hørt på. Noe så traust og kjedelig er det jammen lenge siden jeg måtte lide meg gjennom. Her er det mye forsiktige trommer og bassgang som regjerer med noe gitarklimpring oppå.

Season Of Mist

Jeg leser mye positiv omtale av Esben And The Witch, men er veldig usikker på om det er det samme bandet jeg nå har hørt på. Noe så traust og kjedelig er det jammen lenge siden jeg måtte lide meg gjennom. Her er det mye forsiktige trommer og bassgang som regjerer med noe gitarklimpring oppå. Rachel Davies’ vokal er egentlig veldig behagelig, den holder seg i det lavere registeret. Jeg skjønner Brightontrioen prøver på stemning, men den når ikke meg. Jeg synes denne typen musikk trenger gode melodier for å holde seg interessant, men det hører jeg minimalt av her. Etter noen runder viste åpningslåta «Sylvan» tendenser, men når låta er 13 minutter er det slutt på interessen etter en tredjedel. Nei Season Of Mist, gi meg heller noe metal, der er dere flinkere.

2/6 | Ronny Østli

Utgivelsesdato: 04.11.2016