Kategorier
Skiver

Devil City Angels | Devil City Angels

Devil City Angels er et nytt bandprosjekt bestående av navngjetne musikere som Tracii Guns fra LA Guns, Rikki Rockett fra Poison og Eric Brittingham fra Cinderella, og da bør du klare å legge to og to sammen og skjønne hvordan dette låter.

Nuclear Blast

Devil City Angels er et nytt bandprosjekt bestående av navngjetne musikere som Tracii Guns fra LA Guns, Rikki Rockett fra Poison og Eric Brittingham fra Cinderella, og da bør du klare å legge to og to sammen og skjønne hvordan dette låter. Spe på med vokalist Brandon Gibbs – en særs habil, men ikke spesielt særpreget sanger som har spilt med Brittingham og hans Cinderella-kollega Jeff LaBar i deres Cheap Thrill – og du har besetningen som spilte inn denne debutskiva. Brittingham har i ettertid sluttet og blitt erstattet av ringreven Rudy Sarzo (Dio, Whitesnake, Quiet Riot osv.)

Dette er god gammeldags 70-/80-talls rett-frem rock’n’roll som låner mye fra medlemmenes moderband, særlig LA Guns og Poison (og Gibbs er antagelig uteksaminert med laud fra The Bret Michaels Academy of Vocal Performance), men man hører også påvirkning fra Guns N Roses og Aerosmith her og der – spesielt på den funky «All My People» som er pur Aerosmith. Unntakene er skivas eneste ballade «Goodbye Forever», den nærmest country-aktige «Ride With Me», og den 60-tallsinspirerte poplåta «All I Need».

Selv om det ikke er massive refrenger på låtene, er det likevel såpass fengende at etter noen gjennomhøringer siver låtene inn i hjernebarken – og blir der. På ingen måte noen banebrytende skive, men ærlig nok, og stort sett en fornøyelse å høre på. Enkel, grei og upretensiøs rock’n´roll, på godt og vondt – og veldig amerikansk!

3,5/6 | Geir Amundsen

Utgivelsesdato: 18.09.2015