Kategorier
Skiver

Criminal | Fear Itself

Med sitt åttende album til tross, jeg tør påstå chilenske Criminal ikke er allemannseie her til lands. Bandet har siden debuten i 94 levert en moderne form for death/thrash, nærliggende er det å sammenligne dem med Sepultura à la «Chaos AD» blandet med moderne thrash.

Metal Blade

Med sitt åttende album til tross, jeg tør påstå chilenske Criminal ikke er allemannseie her til lands. Bandet har siden debuten i 94 levert en moderne form for death/thrash, nærliggende er det å sammenligne dem med Sepultura à la «Chaos AD» blandet med moderne thrash. Jeg kjørte gjennom diskografien i forkant av denne anmeldelsen, og skivene er like mediokre som jeg mener å huske dem. Til bandets fordel kan det sies de er tro mot stilen og holder karrierenivået fortsatt på middelmådig. Til min fordel er denne skiva kanskje mer thrasha enn tidligere skiver, og låter som «Shock Doctrine» og «The Needle And Knife» er på grensa til dritfett. Men, totalt sett blir dette litt kjedelig. Det jeg liker aller mest med Criminal er at vokalist og gitarist Anton Reisenegger har gjenopplivet sitt gamle band Pentagram (Chile).

3/6 | Ronny Østli

Utgivelsesdato: 11.03.2016