Kategorier
Live Nyheter

Beasto Blanco @ Revolver, Oslo

Chuck Garric, bedre kjent som bassisten til Alice Cooper, hadde tatt med seg sitt eget band og funnet veien til kjelleren på Revolver en kveld i november. Et lite svett klubblokale, som dessverre ikke var fullt. Det hadde de fortjent, men altfor få har oppdaget dette bandet ennå.

Torsdag 19. november 2015

Chuck Garric, bedre kjent som bassisten til Alice Cooper, hadde tatt med seg sitt eget band og funnet veien til kjelleren på Revolver en kveld i november. Et lite svett klubblokale, som dessverre ikke var fullt. Det hadde de fortjent, men altfor få har oppdaget dette bandet ennå. Sjelden har jeg kjent lignende energi fra scenen. Det kan selvfølgelig være en medvirkende årsak at man sto bare 20 cm fra scenen, noe som fikk meg til å savne flere av disse klubbkonsertene hvor scenen er 10 cm over gulvet, kontra et utsolgt, og overfyllt, Sentrum Scene.

Beasto Blanco har foreløpig bare gitt ut ett album, men de åpnet kvelden med en ny låt, “I Rise”, tett etterfulgt av den mer kjente tittellåta “Beasto Blanco”. Faktisk var hele fem av 13 låter nye. Det var lovende saker, så det er bare å glede seg til nytt album i løpet av året. Etter noen låter entret Calico Cooper scenen. Ja, hun er dattera til selveste Alice, som for øyeblikket hadde sendt halve troppen sin til Norge. Calico er ikke noen vanlig kordame. Mer et fyrverkeri. Vi snakker skuespill i god Cooper-ånd. Chuck selv viste seg å være like teatralsk anlagt, og samspillet dem imellom gjorde det hele til litt av et show. Kvelden ble avsluttet med “Beg To Differ” og “Breakdown”. Da sto man igjen og følte at tida hadde gått altfor fort, og at de fint hadde fått plass til noen låter til på setlista.

5,5/6 | Marianne Lauritzen

Foto: Skallekløyver Foto & Marianne Lauritzen