Kategorier
Skiver

Agoraphobic Nosebleed | Arc

Tre nye låter fra Agoraphobic Nosebleed skal vel gå fort å komme seg gjennom tenkte jeg. Har bandets debut «Honky Reduction» fra 1998 i hylla, og platas 26 låter er unnagjort på 18 minutter.

Relapse

Tre nye låter fra Agoraphobic Nosebleed skal vel gå fort å komme seg gjennom tenkte jeg. Har bandets debut «Honky Reduction» fra 1998 i hylla, og platas 26 låter er unnagjort på 18 minutter. Jeg ble tatt litt på senga da denne EPen tikker inn på 25 minutter og musikken er endret fra grind til sludge og doom. Ikke at jeg er stor grindcore fan, men den musikalske endringen gjorde meg dessverre ikke til noen større fan av bandet. Greit at det er mer kontrollert og gjennomarbeidet musikk, men jeg kjeder meg. Unntak er siste sporet, «Gnaw», som er en del kule doomriff og som alene løfter utgivelsen et poeng. Kan minne om det seigere Necrophagia har gjort.

3/6 | Ronny Østli

Utgivelsesdato: 22.01.2016